Στρατηγική

Στρατηγική Εταιρείας

Οραμα

Στόχος της εταιρείας είναι η ταύτιση του ονόματος της με την παροχή προστιθέμενης αξίας στον πελάτη μέσω της τελειότητας στην συσκευασία.

Αυτό σημαίνει να νοιαζόμαστε περισσότερο, να οραματιζόμαστε περισσότερο και να προσδοκούμε περισσότερα από ότι άλλοι θεωρούν εφικτό.

Βασικοί στόχοι της εταιρείας είναι:

  • Η διατήρηση της ισχυρής θέσης στον κλάδο της χάρτινης συσκευασίας.
  • Η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας με νέες επενδύσεις για την μείωση του κόστους παραγωγής.
  • Η παροχή προστιθέμενης αξίας στην εφοδιαστική αλυσίδα των συνεργατών της εταιρείας, στηριζόμενη στην υψηλή ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση.
  • Η συνεχής διερεύνηση και δημιουργία καινοτόμων σχεδιαστικών και κατασκευαστικών προτάσεων συσκευασίας για τα προϊόντα των συνεργατών μας.

Σημεία Υπεροχής

Θεωρώντας ότι η ολική ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη κάθε εταιρείας που απευθύνεται με τα προϊόντα της στη βιομηχανία, η εταιρεία Ματσούκης Γραφικές Τέχνες παρέχει χρόνια παγιωμένης γνώσης πάνω στον σχεδιασμό και στην παραγωγή συσκευασιών. Για να ανταποκρίνεται σταθερά στις συνεχείς απαιτήσεις βελτιστοποίησης του κόστους, των διαδικασιών logistics και της εμπορικής επιτυχίας των προϊόντων, διερευνούνται συστηματικά νέες καινοτόμες ιδέες.

Αυτό, σε συνδυασμό με την πολυετή τεχνογνωσία της εταιρείας, επιτρέπει την δημιουργία άρτιων προϊόντων σε υψηλή ποιότητα. Το ευρύ πελατολόγιο αποδεικνύει ότι τα προϊόντα, οι τεχνολογίες και η τεχνογνωσία της εταιρείας ανταποκρίνονται στα υψηλά standards πολυεθνικών ομίλων και των μεγάλων ελληνικών εταιρειών.