Προϊόντα

Κεφαλίδα Σελίδας Προϊόντων

Η εταιρεία, διαθέτει εκτεταμένη τεχνογνωσία και υποδομές προσφέροντας την παραγωγή άρτιων και καινοτόμων συσκευασιών για τους παρακάτω κλάδους:

Συσκευασίες τροφίμων - Βιομηχανική συσκευασία

Η εταιρεία διαθέτει των απαραίτητο εξοπλισμό και τεχνογνωσία για την παραγωγή ενός πολύ μεγάλου εύρους συσκευασιών κατάλληλων για άμεση επαφή με τρόφιμα. Όλα τα προϊόντα παράγονται σε περιβάλλον εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και τηρούνται οι ορθές παραγωγικές πρακτικές. Ενδεικτικά:

  • Βιομηχανική συσκευασία
  • Προωθητική συσκευασία
  • Συσκευασία delivery και takeaway.
Φάρμακα και καλλυντικά

Στον κλάδο των φαρμακευτικών η εταιρεία είναι παραδοσιακός προμηθευτής των μεγαλύτερων φαρμακοβιομηχανιών της χώρας. Υπάρχει μεγάλη εξειδίκευση στην εκτύπωση συστήματος ανάγνωσης ανθρώπων με προβλήματα όρασης (σύστημα Braille), στον ποιοτικό έλεγχο με σύστημα Laetus, στην κατασκευή tamper evident boxes, κ.α.

Στην απαιτητική αγορά των καλλυντικών η εταιρεία εγγυάται την σταθερή υψηλή ποιότητα και όλη την γκάμα  πιθανών επεξεργασιών όπως ανάγλυφα, χρυσοτυπία, spot βερνίκια, χρήση ολογραμμάτων, easy-open tape, κ. α.

Διάφορα βιομηχανικά προϊόντα

Ενδεικτικά:

  • Απορρυπαντικά
  • Είδη προσωπικής υγιεινής

Παράγονται συσκευασίες για ένα μεγάλο εύρος προϊόντων που χρησιμοποιούν χάρτινη συσκευασία. Υπάρχει μεγάλη τεχνογνωσία σε ειδικές εφαρμογές, διαφορετικές λύσεις και διάφορα μεγέθη συσκευασίας.

Ποτά και τσιγάρα

Ένας από τους απαιτητικότερους τομείς είναι αυτός των ποτών. ‘Εχουμε την δυνατότητα εκτυπώσεων σε metalized χαρτόνια, επικόλληση παραθύρου, πλαστικοποίηση, τοπικό UV, χρυσοτυπία ή ασημοτυπία κ.λ.π.

Με την χρήση offset προσφέρουμε για τις συσκευασίες των τσιγάρων flip tops, μαλακά πακέτα round corners κ.λ.π.

Συσκευασίες τροφίμων - Προωθητική συσκευασία

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή υλικών προβολής και προώθησης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην λειτουργικότητα και την εξαιρετικά άρτια αισθητική τους.